Arbeta hos oss

Kock till Järna friskola!

Dina arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kock? Vi söker dig som vill arbeta med att skapa goda och näringsrika luncher till våra elever.

Vi serverar lunch till ca 260 personer varje dag, samt frukost och mellanmål till ca 75 elever.

Är du intresserad av att utveckla skolmåltiderna i samarbete med övrig personal och elever på skolan? Tycker du om att arbeta med barn och ungdomar?

Tycker du att mat och matlagning är det bästa om finns? I så fall är du rätt person till tjänsten hos oss.

Om dig

Vi söker i första hand dig som har adekvat utbildning inom kockyrket, samt erfarenhet av liknande arbete. Vi förväntar oss att du vill vara delaktig i arbetet på skolan och bidra med din kunskap, i syfte att ge eleverna goda och näringsrika måltider och en god måltidsmiljö. Gott samarbete med elever och övrig personal på skolan är viktig.

I arbetet ingår planering av matsedel, beställningar och inköp, säkerställande av riktlinjer utifrån regelverket samt givetvis matlagning, servering och disk. Vi har ett flertal elever med olika specialkost, vilket också är viktigt att kunna tillgodose.

Välkommen med din ansökan!

Charlotte Dackebro, Rektor

Charlotte.dackebro@jarnafriskola.se